homecontactContact

Contact

Heb je vragen? We beantwoorden ze graag, maar de ervaring leert dat veel gestelde vragen al op deze website worden beantwoord. Kijk daartoe bijvoorbeeld ook bij de rubriek ’vragen’.

Het studiesecretariaat is te bereiken via onderstaand formulier, per email via studiesecretariaat@instituutovp.nl of telefoonnummer 035 - 6910485, waar je een voicemail-bericht kunt achterlaten.  Omdat het studiesecretariaat niet permanent bemand kan worden kan het wat langer duren voor je een reactie krijgt. 

Aanmeldingsprocedure 

Een studie aan het OVP vergt veel tijd en aandacht. Niet alleen van de studenten, maar ook van de docenten en alle andere betrokkenen bij het OVP, die zich op vrijwillige basis voor de opleidingen inzetten. Het is onze ervaring dat het belangrijk is om verwachtingen over en weer zoveel mogelijk op elkaar af te stemmen. Daarom voeren we met belangstellenden een persoonlijk gesprek om nader kennis te maken, vragen te beantwoorden en overige informatie uit te wisselen voordat tot inschrijving kan worden overgegaan.  

We richten ons nu op de mogelijke start van een nieuw orientatiejaar in de loop van januari 2022. Daartoe zullen we op donderdag 7 oktober 2021 een informatieavond organiseren (zie verder ook onder ’nieuws’). Hierna kunnen de bovengenoemde ’afstemmingsgesprekken’ plaatsvinden. Via onderstaand formulier is het mogelijk je voor de informatieavond aan te melden.